Aikido Manacor

Aquest lloc ha estat fet per donar a coneixer el nostre grup d'Aikido. Desde 1977 en que en Pierre Tripod el va introduir a Manacor, mai no hem deixat de practicar. Actualment seguim l'ensenyament d'en Gérard Blaize, 7è Dan Aikikai, 7è Dan de Jodo, 5è Dan de Masakatsu Bo Jutsu. En Gérard va ser alumne d'Hikitsuchi Michio, 10è Dan atorgat per O Sensei, del que seguia l'ensenyament. El nostre professor es en Joan Miquel, 5è Dan Aikikai. Podeu contactar al 659 945 313 o a aikidomanacor@gmail.com

Port de Barcelona

aikido | 01 Setembre, 2005 07:28 |

Heu anat fa poc al port de Barcelona? A mitjan agost jo tornava de França per l'A7, i en acostarme a Barcelona, me vaig fiar dels indicadors que diuen "port", amb el resultat de fer una volta de mes de mitja hora per poder arribar a embarcar. En canvi si es va cap al port desde Cedanyola, les indicacions son ben precises, i en 10 o 15 minuts es pot arribar a l'estació marítima. Una vegada arribats a la zona portuaria, si es ve vorejant la costa per la Barceloneta, entrar a la zona d'embarcament es senzill, pero si es segueixen els indicadors venint de França ens duen a passar per "davall" Barcelona, i entrar al port des d'aquest costat es realment una questió d'atzar, ja que el spocs indicadors que hi ha no serveixen de gaire.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb