Aikido Manacor

Aquest lloc ha estat fet per donar a coneixer el nostre grup d'Aikido. Desde 1977 en que en Pierre Tripod el va introduir a Manacor, mai no hem deixat de practicar. Actualment seguim l'ensenyament d'en Gérard Blaize, 7è Dan Aikikai, 7è Dan de Jodo, 5è Dan de Masakatsu Bo Jutsu. En Gérard va ser alumne d'Hikitsuchi Michio, 10è Dan atorgat per O Sensei, del que seguia l'ensenyament. El nostre professor es en Joan Miquel, 5è Dan Aikikai. Podeu contactar al 659 945 313 o a aikidomanacor@gmail.com

27 a 29 d'octubre, curs amb en Gerard Blaize, 7è Dan Aikikai

aikido | 21 Agost, 2006 14:56 |

No tenc mes detalls, però supos que com les altres vegades serà al Principes de España. Meiam si algú pot completar l'informació.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb