Aikido Manacor

Aquest lloc ha estat fet per donar a coneixer el nostre grup d'Aikido. Desde 1977 en que en Pierre Tripod el va introduir a Manacor, mai no hem deixat de practicar. Actualment seguim l'ensenyament d'en Gérard Blaize, 7è Dan Aikikai, 7è Dan de Jodo, 5è Dan de Masakatsu Bo Jutsu. En Gérard va ser alumne d'Hikitsuchi Michio, 10è Dan atorgat per O Sensei, del que seguia l'ensenyament. El nostre professor es en Joan Miquel, 5è Dan Aikikai. Podeu contactar al 659 945 313 o a aikidomanacor@gmail.com

1,2 i 3 de desembre. Yoshimitsu Yamada a Calvià.

aikido | 24 Novembre, 2006 10:59 |

Novament comptarem amb la presència d'aquest mestre, que el primer cap de setmana de desembre donarà un curs al poliesportiu de Calvià. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb