Aikido Manacor

Aquest lloc ha estat fet per donar a coneixer el nostre grup d'Aikido. Desde 1977 en que en Pierre Tripod el va introduir a Manacor, mai no hem deixat de practicar. Actualment seguim l'ensenyament d'en Gérard Blaize, 7è Dan Aikikai, 7è Dan de Jodo, 5è Dan de Masakatsu Bo Jutsu. En Gérard va ser alumne d'Hikitsuchi Michio, 10è Dan atorgat per O Sensei, del que seguia l'ensenyament. El nostre professor es en Joan Miquel, 5è Dan Aikikai. Podeu contactar al 659 945 313 o a aikidomanacor@gmail.com

V trobada solidària d'Aikido por la Paz

aikido | 18 Gener, 2007 21:10 |

Aikido por la Paz ha organitzat per el proper 27 de gener una trobada en la que es projectarà un video sobre les seves activitats, i una conferència.

 (Segueix)

Jornada d'arts marcials japoneses

aikido | 14 Gener, 2007 15:23 |

Malgrat no hi hagués gaire participació, va ser una experiencia interessant, en la que els que no les coneixien varen poder tenir un primer contacte amb l'Aikido, Iaido, Kendo i Kyudo, i per els que les coneixiem, ens va permetre fer una pràctica distesa amb companys d'altres dojos i altres activitats.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb