Aikido Manacor

Aquest lloc ha estat fet per donar a coneixer el nostre grup d'Aikido. Desde 1977 en que en Pierre Tripod el va introduir a Manacor, mai no hem deixat de practicar. Actualment seguim l'ensenyament d'en Gérard Blaize, 7è Dan Aikikai, 7è Dan de Jodo, 5è Dan de Masakatsu Bo Jutsu. En Gérard va ser alumne d'Hikitsuchi Michio, 10è Dan atorgat per O Sensei, del que seguia l'ensenyament. El nostre professor es en Joan Miquel, 5è Dan Aikikai. Podeu contactar al 659 945 313 o a aikidomanacor@gmail.com

Carta de Tamura Sensei

aikido | 30 Novembre, 2013 19:12 |

Nobuyoshi Tamura (1933-2010), va ser un dels mes grans mestres d'aikido. Desde la seva arribada a França el 1964 és va dedicar a ensenyar i difondre l'art creat per O Sensei.

A continuació, vos reproduesc una carta que va esciure i fer pública pocs abans de morir. Està en castellà tal com la vaig rebre. 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb