Aikido Manacor

Aquest lloc ha estat fet per donar a coneixer el nostre grup d'Aikido. Desde 1977 en que en Pierre Tripod el va introduir a Manacor, mai no hem deixat de practicar. Actualment seguim l'ensenyament d'en Gérard Blaize, 7è Dan Aikikai, 7è Dan de Jodo, 5è Dan de Masakatsu Bo Jutsu. En Gérard va ser alumne d'Hikitsuchi Michio, 10è Dan atorgat per O Sensei, del que seguia l'ensenyament. El nostre professor es en Joan Miquel, 5è Dan Aikikai. Podeu contactar al 659 945 313 o a aikidomanacor@gmail.com

Quotes

aikido | 02 Desembre, 2013 16:17 |

Al nostre dojo, l'ensenyament es gratuit, ja que pensam que no és pot posar preu a la capacitat d'ensenyar o d'aprendre.

L'ensenyament que feim es complet desde el principi, per lo que hauria de ser molt car, però la capacitat d'aprendre és diferent per cada persona, per lo que seria mala de quantificar.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb