Aikido Manacor

Aquest lloc ha estat fet per donar a coneixer el nostre grup d'Aikido. Desde 1977 en que en Pierre Tripod el va introduir a Manacor, mai no hem deixat de practicar. Actualment seguim l'ensenyament d'en Gérard Blaize, 7è Dan Aikikai, 7è Dan de Jodo, 5è Dan de Masakatsu Bo Jutsu. En Gérard va ser alumne d'Hikitsuchi Michio, 10è Dan atorgat per O Sensei, del que seguia l'ensenyament. El nostre professor es en Joan Miquel, 5è Dan Aikikai. Podeu contactar al 659 945 313 o a aikidomanacor@gmail.com

28 de novembre. Classe conjunta al Germans Escales

aikido | 05 Octubre, 2015 18:18 |

El 28 de novembre hi haurà una classe conjunta d'Aikido organitzada per MA-AI.

Serà el dissabte de 18:30 a 20:30 al Poliesportiu Germans Escales, i donaran la classe els professors Guillem Moya, Esteban Begara, Joan Miquel i Jose A Fuster.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb